Maskiner

Vi förser framför allt läkemedels- och livsmedelsindustrin med alla typer av förpackningsmaskiner som de kan behöva.
Kontakta oss gärna för mer information eller offert! Tel 0730-81 88 00 info@agenturum.se

Rovema

”Passion for packing”, Rovemas ledord som man levt upp till sedan 1958. Genom sitt nytänkande har man genom åren etablerat sig som en ledande aktör inom områdena maskiner för påsar, kartonnering  och slutförpackningar.

Bossar

Horisontala påsförpackningsmaskiner i världsklass som klarar högt ställda krav på kapacitet, tillförlitlighet och flexibilitet. Det omfattande maskinprogrammet klarar de mest krävande applikationerna med kapsyler, ventiler och återförslutningar.

Csi

CSi är världens största tillverkare av system för palletering inom förpackningsbranschen. I sitt program kan man erbjuda alla idag tänkbara palleteringslösningar från in-line- och multi-load-lösningar till multi-line-lösningar.

RBP Bauer

RBP Bauers blisteruttryckare möjliggör en ekonomisk och effektiv återvinning av tabletter och kapslar ur läkemedelsblister. Företaget, som lanserade den första blisteruttryckaren redan tidigt 90-tal, har mycket lång erfarenhet av att återvinna tabletter.

Sollas

Sollas helinslagningsmaskiner eller, som de tidigare kallades, cellofaneringsmaskiner levereras med en extremt god kvalitet på inslagningen. Så bra att maskinerna från Sollas har blivit en branschstandard inom kosmetikindustrin där man har extrema krav på felfria förpackningar.